COEDUCACIÓ

La Comissió Coeducació és un òrgan de caràcter mixt formada per:  

La directora de l’escola.

La representant de Coeducació al Consell Escolar.

Mares i pares de l’escola.

Aquesta comissió té dos objectius. Per una banda, treballar per identificar  les necessitats de l’escola en termes coeducatius, i per l’altra potenciar el treball de la comunitat educativa en favor de la coeducació. Ens coordinem de manera transversal amb altres comissions de l’escola, ja que la coeducació abarca molts àmbits. També amb altres comissions de coeuducació d’altres escoles de Sabadell.

En aquest espai, anirem informant tant de les actuacions que es desenvolupin a l’escola com, també, es penjarà material que pugui ser d’interès per a tothom.

Si voleu formar part de la comissió o teniu qualsevol dubte/suggeriment podeu escriure’ns a:  coeducaciotc@gmail.com
Que vol dir la coeducació? Vol dir educar sota el principi d’igualtat de gènere i la no discriminació per raó de sexe. Vol dir erradicar les idees preconcebudes sobre com ha de ser una nena o un nen.
Vol dir respectar a totes les persones indiferentment de com siguin o com se sentin.
Vol dir que totes les persones han de tenir les mateixes oportunitats.
Vol dir que tothom pot jugar a nines i a futbol sense sentir-se diferent. Vol dir que cap persona és superior a d’altres.
I l’escola és un espai clau per treballar aquests aspectes i construir una societat sense desigualtats i, per fer-ho possible, necessitem la complicitat de tota la comunitat educativa.

Comissió Coeducació AFA CEIP Teresa Claramunt