15 campanya gos x A LES XARXES

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió Camí Escolar i Espai Públic, iniciem una nova campanya per tal que l’espai públic del nostre barri sigui cada dia millor.

Fruit de les enquestes que us vam passar a final de curs i tenint en compte que moltes famílies vau expressar el fet que els carrers estaven molt bruts de caques de gos, hem iniciat aquesta campanya: NO M’AVERGONYEIXIS. ELL NO HO POT FER, TU SÍ. RECULL-LA, dedicada a la presència de caques de gos als carrers i places del nostre barri. Aquesta campanya, a part dels cartells, també hem fet un actuació més contundent amb la punxada de caques de gos.

Per tal de fer visible el màxim la campanya us convidem de nou a participar activament amb la penjada del cartell a les finestres, portes…..de casa vostra i també la punxada de caques.

Podeu descarregar-vos el cartell amb A3 i A4 i també amb mida petita per tal que ho pugueu imprimir, enganxar-ho en un pal de brotxeta amb cinta adhesiva i participar en aquesta campanya.

Aquest és un projecte participatiu que només serà possible amb la participació activa i el compromís de tots per fer del nostre, un barri millor!!!

15 campanya gos X IMPRIMIR A3

15 campanya gos X IMPRIMIR A4

15 campanya gos munt 4 models X IMPRIMIR A4