Assemblea AVG, 1r aniversari biblioteca

Benvolgudes veïnes i veïns, amigues i amics,

1) El proper divendres 4 d’abril, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic de Gràcia (Pl. del Treball) tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació de Veïns de Gràcia (Facebook), amb el següent ordre del dia:

1r Memòria anual 2013 de l’Agrupació de Veïns

2n Estat de comptes de l’any 2013 i pressupost del 2014

3r Temes a tractar:

* Biblioteca Pública de Gràcia

* Espai Hort amb Gràcia

* Obres soterrament dels FGC

* Tancament del CAP Gràcia

* Zona Hermètica

* Canvi de local de l’Agrupació

4t Renovació de la Junta

5è Torn obert de paraules

T’hi esperem per informar-te, per escoltar les teves inquietuds i propostes sobre el barri, i t’animem a participar més activament en l’Agrupació. Aprofitem per enllaçar-vos el darrer “Sabies que…?

2) Aquest Sant Jordi farà un any de la inauguració de la Biblioteca Pública de Gràcia (l’Institut Pau Vila, al C. Viladomat, 118), la biblioteca del nostre barri, una iniciativa de les diverses entitats gracienques. Per celebrar ambdós fets, el diumenge 27 d’abril, de 10 a 1 del matí, us hi convidem a una MARATÓ DE LECTURA que estarà dividida en 3 moments:

• De 10 a 11: infantil

• D’11 a 12: juvenil

• De 12 a 13: adult

Porteu el vostre llibre o text (poesia o prosa) o trieu-lo prèviament a la biblioteca, la durada màxima és de 5 minuts. Cadascú pot llegir una obra diferent o si ho feu en grup cada membre en pot llegir un fragment. Si t’interessa escriu a mailto:bibliotecadegracia@gmail.com perquè ho puguem organitzar. Podeu consultar, confirmar la vostra assistència i dir la vostra a l’esdeveniment de Facebook.

Durant aquesta activitat podreu veure i remenar l’exposició de llibres sobre la festivitat de Sant Jordi.

Fem barri, i més!