Activitat a la Biblioteca, un punt negre al barri

Benvolgudes veïnes i veïns, amigues i amics,

1) Aquest dimecres, 7 de maig, a les 18,00, a la Biblioteca Pública de Gràcia (Institut Pau Vila: C. Viladomat, 118), presentació del llibre La izquierda como problema, a càrrec dels seus autors Joaquín Miras i Joan Tafalla. Podeu consultar i confirmar la vostra assistència a l’acte en l’esdeveniment de Facebook.

Com afrontar la involució civilitzatòria que estem patint? Quin paper ha jugat l’esquerra per arribar on som? Son les dues preguntes que Joaquín Miras i Joan Tafalla pretenen respondre en aquest llibre, tot descrivint les causes que ens han dut a l’actual crisi institucional, social i política, i apunten una solució real, dimecres ens l’explicaran.

2) A Gràcia tenim una percepció ben real: els nostres carrers i places cada vegada estan més bruts i no és només per l’incivisme d’alguns propietaris i propietàries de gossos (que també!). Però avui volem denunciar el perill físic que representa per a les persones i per a la salut dels veïns i veïnes l’existència d’un autèntic punt negre (pàgina a Facebook) entre els carrers Sant Ferran, Roger de Flor i Domènech i Montaner, un solar on des de fa més de cinc anys s’acumulen les escombraries, amb la probable existència de pous, on proliferen rates i mosquits comuns i tigre. Qui és el responsable? Qui ho solucionarà abans no haguem de plànyer-nos per una desgràcia ja sense solució?

Fem barri, i més!