Escola de Mares i Pares

Des de fa anys, l’AMPA de l’escola ofereix a totes les famílies, activitats de formació relacionades amb la criança i l’educació dels nostres fills i filles. L’objectiu principal és ajudar i col·laborar en l’aportació de coneixements i estratègies en la tasca educativa dels nens i les nenes.

Aquest curs les activitats programades, amb el suport del programa Tàndem Família i Escola de l’Ajuntament de Sabadell, són les següents:

  • Xerrada-taller sobre “El pas de Primària a Secundària” adreçada a les famílies dels alumnes de 6è. L’AMPA de l’Institut Pau Vila ens convida cada any a aquesta activitat (primer trimestre).
  • Xerrada-taller sobre “La relació entre germans: relacions emocionals, conflictes i gelosia”. A càrrec d’una persona formadora de la FaPaC per determinar (novembre).
  • Xerrada: “Internet segura”. A càrrec de Tomàs Moré de CESICAT (tercer trimestre).
  • Taller de tres sessions sobre “Com explicar contes” a càrrec de Rosa Fité (en horari lectiu de tarda al tercer trimestre).

Des de la Comissió de l’Escola de Mares i Pares desitgem que les activitats que oferim siguin de l’interès de les famílies de l’escola i de les del nostre entorn proper, és per això que la programació que en fem es realitza a partir del buidat d’un qüestionari que us proposem a final de curs, i de les aportacions que podeu anar fent sempre que ho creieu convenient a la sala de l’AMPA o a través del correu electrònic.

Us animem a participar-hi!

Comissió de Mares i Pares