Xerrada – Trastorns d’aprenentatge

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió d’Escola de Mares i Pares us proposem una nova xerrada organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Sabadell.

La xerrada tracta sobre Trastorns d’aprenentatge i es realitzarà el dijous 20 d’abril de 2017 a les 20.30h a la Biblioteca de l’Escola. Anirà a càrrec de Núria Ribera, psicòloga i professora de la Universitat de Barcelona.

Les famílies que hi estigueu interessades heu d’omplir la butlleta adjunta, indicant el vostre nom, la relació familiar de l’adult amb l’alumne, la classe del nen o nena, un correu electrònic i/o telèfon de contacte.

La butlleta l’heu de deixar a la bústia de l’AMPA o enviar-la a ampatc@gmail.com. Teniu temps fins el proper divendres 7 d’abril.

INSCRIPCIÓ-Trastorn d’aprenentatge

CARTELL-Trastorn d’aprenentatge

Us hi esperem!

Comissió d’Escola de Mares i Pares

Sortida al Teatre

El passat diumenge 19 de març sis famílies de l’Ampa vam anar al Teatre Poliorama de Barcelona a veure Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?

Ens ho vam passar molt bé amb la princesa Carlota, la seva mare, el pare, la fada madrina i la Lupe. Ens van explicar que les princeses no tenen perquè ser roses, que poden vestir d’altres colors. Ens van dir que no són roses que es planten a un gerro per fer bonic, que elles també salten, ballen i corren. I ens van recomanar sobretot que mai hem de jutjar ningú pel seu aspecte, ni per la condició, raça, sexe ni per com sigui el seu cos.

Sortida teatral carregada de valors.

Gràcies als que hi vau assistir!!!

Comissió de Cultura

Casal de Setmana Santa

Famílies,

Aquest any el CASAL DE SETMANA SANTA es farà els dies 10, 11, 12 i 13 D’ABRIL.

A continuació teniu el full d’inscripció. Les famílies que hi estigueu interessades, ompliu les dades i deixeu el full a la Sala de l’AMPA o envieu-lo a ampatc@gmail.com.

L’últim dia per entregar-lo és el divendres 24 de març.

Cordialment,