Servei Acollida – Jornada intensiva 22 de desembre

Benvolgudes famílies,

El proper dia 22 de desembre l’escola farà jornada intensiva de 9.00 a 13.00h i el servei de menjador es farà de 13.00 a 15.30h.

El Servei d’Acollida del dia 22 de desembre tindrà l’horari següent:

  • MATÍ: 7:30-9:00h
  • MIGDIA: 13:00-13:30h
  • TARDA:15:30-16:30h*
  • TARDA: 16.30-18.30h

*TARDA: 15.30-16.30h. Per a tots aquells que sou usuaris fixos d’algun dels serveis d’acollida (matí, migdia o tarda) aquesta franja queda coberta per la quota mensual.

Per a l’ús de qualsevol de les altres tres franges haureu d’abonar un tiquet (sempre que no sigui la que utilitzeu habitualment).

Per a aquells que no sou usuaris fixos del servei d’acollida haureu d’abonar un tiquet per a cadascuna de les franges que utilitzeu. El preu del tiquet és de 3 euros.

Recordeu que els nens que es quedin al menjador s’han d’anar a buscar a les 15:30h i en cas de retard passaran al Servei d’Acollida.

Agrairíem que si voleu utilitzar el Servei d’Acollida a la tarda ho comuniqueu a la Sara (coordinadora) o a la Júlia (sala de l’AMPA) per preveure el nombre de nens.

Cordialment,

Debat amb teatralització “Relacions familiars i resolució de conflictes”

Famílies,

Ja tenim apunt la primera xerrada del curs 2016-2017!

Com cada any, dins el Programa Tàndem Família-Escola que organitza l’Ajuntament de Sabadell amb les AMPA i les escoles de la ciutat, us proposem diverses xerrades que pretenen ser un espai de debat i suport per a les famílies.

En aquesta ocasió us oferim un Debat amb teatralització: relacions familiars i resolució de conflictes.

“No entens que els teus fills et parlin de manera irrespectuosa? No saps com fer per tal que el teu fill es desperti a l’hora i arribeu a temps a classe sense haver de dir la frase odiosa de “Corre! Que arribem tard!” o t’esgota pensar en la lluita diària pels deures o la dutxa…Vine a un debat teatralitzat!”

La xerrada anirà a càrrec de la Rosa Fité (mestre i actriu) i Nerea Larumbe (psicòloga) i es realitzarà el 14 de desembre a les 19.45h a la Biblioteca de l’Escola Teresa Claramunt.

Les famílies que hi estigueu interessades heu d’omplir el full d’inscripció, indicant el vostre nom, la relació familiar de l’adult amb l’alumne, la classe del nen o nena, un correu electrònic i/o telèfon de contacte.

La inscripció l’heu de deixar a la bústia de l’AMPA o enviar-la a ampatc@gmail.com. Teniu temps fins el dilluns 12 de desembre. 

Cartell de la xerrada

Us hi esperem!

Comissió de mares i pares