Socialització de llibres

Benvolgudes famílies
 
Engeguem de nou el PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ amb la revisió de tots els llibres del primer trimestre.

 
Des de la comissió de socialització us demanem la vostra col·laboració per revisar llibres.
 
Com? Venint a l’escola (sala de mestres) a revisar els llibres de text que faran servir els vostres fills.
Quan? Dimecres dia 28 de gener a les 16.30h i dijous dia 29 i divendres dia 30 a les 15.00h. 
 
Penseu que és IMPRESCINDIBLE realitzar aquesta tasca per garantir la continuïtat del projecte que ens afavoreix a tots.
 
Les famílies que vinguin a la franja de 16:30 a 18:30h podran fer ús GRATUÏT del Servei d’Acollida.
L’AMPA de l’escola es farà càrrec d’aquestes despeses. Haureu de comunicar les dades del fill/a que farà ús d’aquest servei tant a la secretària de l’AMPA (Júlia) com a algun membre de la Comissió de Socialització.
Cordialment

Raspallada dental després de dinar

La raspallada dental és l’hàbit higiènic més important per a la prevenció de la càries i de les malalties de les genives, i des de l’AMPA, l’Escola i el Servei de menjador hem encetat un nou projecte per recolzar els aprenentatges familiars que els nostres fills i filles fan en aquest sentit.

Com ja sabeu, aquest curs 2014-2015 hem implantat, amb molt bona acollida, la raspallada dental després de dinar per als nens i les nenes des de primer fins a sisè i l’ús del tovalló de roba per tots els alumnes que es queden al menjador de l’escola.

Després d’unes setmanes de rodatge us volíem recordar i informar d’alguns aspectes d’organització i funcionament que plegats hem de tenir en compte per fer rutllar aquests dos projectes com calen:

Els nens han de portar cada dilluns:

  1. El raspall de dents
  2. La pasta de dents
  3. Un got de plàstic (Podeu portar-los dins d’un necesser o d’una bosseta petita)
  4. Un tovalló de roba (en el cas de P4 i P5 en són dos)

Tot marcat amb el nom i cognom

El raspall de dents dels vostres fills i filles és un estri d’ús personal, per tant, la seva identificació és indispensable per tal d’evitar situacions de confusió.

En el menjador, s’han habilitat unes lleixes on cada nen i nena, després de raspallar-se, les dents hi col·loca la pasta i el got amb el raspall a dins, facilitant així que quedin ben secs després d’haver-los esbandit. Sempre que sigui possible us recomanem l’ús de raspalls amb caputxó i de pasta fluorada.

Cada divendres els nens s’emporten el tovalló, el raspall, el got i la pasta de dents per tal que els pugueu netejar i revisar.

Un cop a casa, és molt important que el mateix divendres trèieu el raspall del necesser o de la bosseta perquè si no, a causa de la humitat es podrien formar fongs i hauríeu de substituir-lo.

Quan sigui ben sec, el podeu desar per tornar-lo a portar dilluns a l’escola, juntament amb la pasta, el got i el tovalló.

Si en algun cas, el raspall no fóra del tot sec abans de guardar-lo, us recomanaríem foradar les bossetes, si són de plàstic, o no acabar de tancar la cremallera del necesser per afavorir la circulació d’aire evitant així la proliferació de fongs.

Seguint aquestes senzilles instruccions i com que només l’utilitzen un cop al dia, el mateix raspall, el podran fer servir durant tot el curs.

Per a qualsevol aclariment us podeu adreçar a l’AMPA durant l’horari d’atenció als pares o a través del correu electrònic (contacte), i també us convidem a visitar aquesta web on periòdicament hi anirem penjant qüestions relacionades amb el funcionament i les activitats de menjador

Descarregar en PDF: RASPALLADA DENTAL A L’ESCOLA 2014