Servei d’acollida 2014-2015

Benvolgudes famíliies,

Us passem tota la informació referida al Servei d’Acollida: el full d’inscripció i la normativa actual. Us recomanem que hi feu una lectura ja que hi ha alguna novetat per a aquest nou curs.
També recordar que totes les famílies que facin ús del servei d’acollida és necessari que omplin i entreguin el full d’inscripció, tot i que el curs passat ja l’haguessin omplert.
Cordialment.

Reunió de comissions, delegats i col·laboradors

Famílies,

a tots aquells que formeu part de les comissions, a tots aquells que en voldríeu formar part, a tots aquells que d’alguna manera o altra voleu col·laborar amb l’AMPA, als delegats de classe que contineu i als que en voleu ser… us esperem el proper dimarts 23 de setembre a les 9 del vespre a la biblioteca de l’escola per veure’ns, xerrar i planificar el calendari d’activitats del curs 2014-2015. Si us sembla bé, i si us ve de gust, podeu portar pastissets, galetes….

US HI ESPEREM!!

Activitats extraescolars 2014-2015

Benvolgudes famílies,
Comencen les activitats extraescolars del curs 2014-2015. Aquest any tota la informació d’extraescolars us arribarà des de l’email d’extraescolars (monitorstc@gmail.com), email que heu d’utilitzar per posar-vos en contacte per temes d’extraescolars; per altres qüestions a l’email general de l’AMPA (ampatc@gmail.com).

Us recordem que totes les activitats extraescolars són pels nens i nenes de P4 a 6è.

Us adjuntem el Full activitats 2014-2015 d’aquest curs i el Full d’inscripció 2014-2015.

Dates a recordar:

  • De dilluns 15 a dimarts 23 de setembre dies d’inscripció.
  • Dimecres 24 de setembre llistes penjades.
  • Dijous 25 de setembre reunió de mares i pares.
  • Dilluns 29 de setembre últim dia per lliurar el justificant de pagament.
  • DIMECRES 1 D’OCTUBRE COMENCEN LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

NOTA: No feu cap pagament fins que l’activitat extraescolar estigui confirmada, ja que alguna activitat pot ser cancel·lada, en cas que no hi hagi un mínim de nens/es.

Cordialment,