Pren el pols a la lectura, dijous a la Biblioteca

 

Benvolgudes veïnes i veïns, amigues i amics,

Ens plau convidar-vos a assistir a l’activitat que aquesta setmana s’organitzarà a la Biblioteca Pública de Gràcia situada a l’Institut Pau Vila (C. Viladomat, 118):

    • Dijous 28 de novembre, a les 19.00, Pren el pols a la lectura, xerrada a càrrec de la Fiorella Meroño de l’associació Avesedari, especialitzada en l’estudi i tractament de les dificultats de l’aprenentatge. Podeu consultar i confirmar la vostra assistència a l’acte en l’esdeveniment de Facebook.

Us recomanem seguir l’activitat de la Biblioteca a www.facebook.com/BiblioPGracia i en l’usuari de Twitter@BiblioPGraciaTambé us agraïm que difongueu tant aquestes activitats com l’existència d’aquest nou equipament al barri. En el fitxer adjunt hi podreu trobar més informació.

 

Aprofitem per recordar-vos que demà dissabte, al Centre Cívic, de 9.30 a 13.30, hi ha una Jornada de donació de sang: per a tu és un acte segur i gens dolorós, per altres pot suposar la vida (esdeveniment al Facebook).

 

 

Fem barri, i més!

Xerrada El viatge de primària a secundària

Benvolgudes famílies,Com ja vem fer l’any passat, la Comissió de formació de mares i pares de l’AMPA del Pau Vila ha organitzat una xerrada-debat sobre “El viatge de primària a secundària, un repte per a alumnes i pares/mares”, a càrrec del professor Antoni Argent.

La xerrada serà el proper dimarts dia 19 de novembre, a les 19h, a la biblioteca pública de Gràcia (dins de l’institut PauVila). 

La xerrada està dirigida sobretot als pares i mares de 1r d’ESO i als de 6è de Primària dels centres adscrits al Pau Vila(escola Teresa Claramunt, escola Joanot Alisanda i escola Miquel Martí i Pol).Us hi esperem!!!