Taller – Somriu, són adolescents!

Benvolgudes famílies, 

Des de la Comissió d’Escola de Mares i Pares us proposem un taller organitzat pel programa Connecta amb els teus Fills de l’Agència de Salut Pública de Catalunya anomenat Somriu, són adolescents! 

El taller es realitzarà els dijous 11 i 18 de maig a les 20:30h a la Biblioteca de l’escola i va especialment dirigit a les famílies amb fills/es al Cicle Superior; però està obert a totes les famílies de l’escola. 

  • 1a Sessió : Fer nusos (crear el vincle) i donar corda (desenvolupar i adaptar el vincle amb l’edat).
  • 2a Sessió: Que no es trenqui la corda (mantenir el vincle en moments d’agitació, de por o d’incertesa). 

Si hi esteu interessats només heu d’omplir la butlleta adjunta i enviar-la a ampatc@gmail.com o deixar-la a la bústia de l’AMPA. 

Teniu temps fins el dijous 4 de maig de 2017.

Us hi esperem!

Comissió d’Escola de Mares i Pares

Full d’inscripció – Somriu, són adolescents!

Xerrada – Trastorns d’aprenentatge

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió d’Escola de Mares i Pares us proposem una nova xerrada organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Sabadell.

La xerrada tracta sobre Trastorns d’aprenentatge i es realitzarà el dijous 20 d’abril de 2017 a les 20.30h a la Biblioteca de l’Escola. Anirà a càrrec de Núria Ribera, psicòloga i professora de la Universitat de Barcelona.

Les famílies que hi estigueu interessades heu d’omplir la butlleta adjunta, indicant el vostre nom, la relació familiar de l’adult amb l’alumne, la classe del nen o nena, un correu electrònic i/o telèfon de contacte.

La butlleta l’heu de deixar a la bústia de l’AMPA o enviar-la a ampatc@gmail.com. Teniu temps fins el proper divendres 7 d’abril.

INSCRIPCIÓ-Trastorn d’aprenentatge

CARTELL-Trastorn d’aprenentatge

Us hi esperem!

Comissió d’Escola de Mares i Pares

TALLER – Quina Educació Digital estem donant als nostres fills i filles?

Famílies,

US INFORMEM QUE HEM MODIFICAT LES DATES DEL TALLER. ES REALITZARÀ ELS DIJOUS 23 DE FEBRER, 2 I 9 DE MARÇ DE LES 15.00 A LES 16.30H.

TAMBÉ HEM AMPLIAT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ! TENIU TEMPS FINS EL DILLUNS 20 DE FEBRER.

Coneixem l’ús que els joves fan d’Internet, el mòbil i les noves tecnologies?
N’hem de fer un seguiment, hi hem de posar límits o hem d’arribar a acords?
Quins són els riscos i com afecta el dia a dia de la família?

Dins el Programa Tàndem Família-Escola que organitza l’Ajuntament de Sabadell junt amb les AMPA i les escoles de la ciutat, us proposem un taller que vol posar en comú preguntes i respostes per donar pautes a les famílies per tal d’educar i acompanyar els seus fills i filles en l’ús de tot allò que fan a través de la pantalla i que està connectat a Internet.

El taller Quina Educació Digital estem donant als nostres fills i filles? anirà a càrrec de l’equip pedagògic de SecondNews, empresa d’innovació i transformació digital.

Es realitzarà a l’Escola Teresa Claramunt els dijous 23 de febrer, 2 i 9 de març de les 15:00 a les 16:30h.

Si hi esteu interessats ompliu el full d’inscripció i deixeu-lo a la Sala de l’AMPA o envieu-lo a ampatc@gmail.com. Teniu temps fins el dilluns 20 de febrer.

Us hi esperem!

Cordialment,

Comissió de mares i pares

Xerrada Miquel Martí i Pol: “La neurociència del lleure i creativitat: la utilitat de saber badar”

Benvolgudes famílies,

El dimecres 1 de febrer a les 18.00h es farà una xerrada a l’escola Miquel Martí i Pol titulada:  “La neurociència del lleure i creativitat: la utilitat de saber badar”

La xerrada anirà a càrrec de David Bueno, expert en genètica biomèdica i es parlarà sobre el paper de les emocions i el treball cooperatiu i la relació entre el lleure i la creativitat.

Les famílies que hi estigueu interessades heu d’omplir el full d’inscripció i deixar-lo a la bústia de l’AMPA del Teresa Claramunt. Teniu temps fins el divendres 27 de gener.

Cordialment,

Cartell “La neurociència del lleure i creativitat: la utilitat de saber badar”

Debat amb teatralització “Relacions familiars i resolució de conflictes”

Famílies,

Ja tenim apunt la primera xerrada del curs 2016-2017!

Com cada any, dins el Programa Tàndem Família-Escola que organitza l’Ajuntament de Sabadell amb les AMPA i les escoles de la ciutat, us proposem diverses xerrades que pretenen ser un espai de debat i suport per a les famílies.

En aquesta ocasió us oferim un Debat amb teatralització: relacions familiars i resolució de conflictes.

“No entens que els teus fills et parlin de manera irrespectuosa? No saps com fer per tal que el teu fill es desperti a l’hora i arribeu a temps a classe sense haver de dir la frase odiosa de “Corre! Que arribem tard!” o t’esgota pensar en la lluita diària pels deures o la dutxa…Vine a un debat teatralitzat!”

La xerrada anirà a càrrec de la Rosa Fité (mestre i actriu) i Nerea Larumbe (psicòloga) i es realitzarà el 14 de desembre a les 19.45h a la Biblioteca de l’Escola Teresa Claramunt.

Les famílies que hi estigueu interessades heu d’omplir el full d’inscripció, indicant el vostre nom, la relació familiar de l’adult amb l’alumne, la classe del nen o nena, un correu electrònic i/o telèfon de contacte.

La inscripció l’heu de deixar a la bústia de l’AMPA o enviar-la a ampatc@gmail.com. Teniu temps fins el dilluns 12 de desembre. 

Cartell de la xerrada

Us hi esperem!

Comissió de mares i pares

Xerrada “Comunicar-se amb els fills i filles” – AMPA Escola Catalunya

Famílies,

La Comissió Pedagògica de l’AMPA de l’Escola Catalunya ha organitzat una xerrada sobre la comunicació amb els fills i filles el proper dimarts 15 de març a les 17.30h a l’aula de música de l’escola.

Si hi esteu interessats/des entreu a la pàgina web www.ampacatalunya.cat i us podreu inscriure.

Cordialment,

Cartell xerrada Comunicar-se amb els fills i filles

Xerrada “La influència de la visió en l’aprenentatge”

Famílies,

Des de la Comissió de Mares i Pares hem organitzat una xerrada pel proper dijous dia 3 de MARÇ sobre “LA INFLUÈNCIA DE LA VISIÓ EN L’APRENENTATGE” a càrrec de la Berta Roviras i Miñana, optometrista especialitzada en aquest tema.

La xerrada es farà la Biblioteca de l’Escola Teresa Claramunt a les 21h i és gratuïta.

Si hi esteu interessats/des confirmeu la vostra assistència enviant un correu a ampatc@gmail.com.

Cartell xerrada-optometria

Us hi esperem!

Comissió de Mares i Pares

Xerrada “La relació entre germans: convivència, conflictes i gelosia”

Famílies, des de la Comissió d’Escola de Mares i Pares us convidem a la propera xerrada.

LA RELACIÓ ENTRE GERMANS: CONVIVÈNCIA, CONFLICTES I GELOSIA

Dins el Programa Tàndem Família-Escola que organitza l’Ajuntament de Sabadell junt amb les AMPA i les escoles de la ciutat, us proposem una xerrada que pretén abordar temes com la convivència, els conflictes i la gelosia entre germans, per tal de trobar una sortida positiva i ajudar als fills i filles a progressar adientment i facilitar la convivència a la llar. La xerrada és a càrrec de la Núria Ribera, psicòloga, professora de la Universitat de Barcelona i formadora de la FaPaC.

Per venir-hi heu d’omplir la butlleta que us adjuntem en aquest correu, indicant el vostre nom, la relació familiar de l’adult amb l’alumne, la classe del nen o nena, un correu electrònic i/o telèfon de contacte. La butlleta l’heu de deixar a la bústia de l’AMPA, teniu temps fins el dia 30 de novembre.

Us hi esperem!

Comissió de mares i pares

Full inscripció Xerrada

Cartell Xerrada relació germans

 

Xerrada Relacions Familiars I Resolució De Conflictes

Famílies, des de la Comissió d’Escola de Mares i Pares us convidem a la propera xerrada-taller:

RELACIONS FAMILIARS I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

A càrrec de Gemma Badias. Psicòloga, Terapeuta Gestalt i Sistèmica i Constel·ladora Familiar (www.raicesconalas.com)

Dimecres 26 de novembre a les 21h a la Biblioteca de l’Escola Teresa Claramunt

Dins de la família els fills neixen, creixen i es desenvolupen com a éssers individuals i socials. Els pares els acompanyem durant un temps, sabent que els haurem d’entregar a la vida per tal que siguin persones autònomes i independents. Durant el període de criança la convivència familiar es nodreix dels vincles afectius que s’estableixen entre els seus membres i la resolució de conflictes forma part de la convivència quotidiana.

Durant la xerrada conversarem sobre els següents aspectes de les relacions familiars:

  • La jerarquia i l’ordre dins de la família.
  • Els afectes, els límits i la contenció emocional.
  • Els rols, drets i obligacions personals.
  • Prenent consciència de la meva biografia personal i respectant l’itinerari dels fills.

I compartirem dubtes, preocupacions i experiències.

US HI ESPEREM!!

Xerrada 26 Novembre