Comissió Camí Escolar

14361422_333421717008292_1710780600378770971_oEl camí escolar és una iniciativa que pretén promoure i facilitar que els nens i les nenes vagin a l’escola a peu i de forma autònoma.

El camí escolar és un projecte educatiu, transversal, participatiu i de transformació de l’espai públic i dels hàbits de mobilitat.

Els nens són els protagonistes del projecte. Amb ell es busca fomentar la seva autonomia partint de la lògica que anant sols a l’escola guanyen confiança i aprenen a ser ciutadans responsables.

Vídeo: Ets el que respires, respires el que ets. Implica’t!!!

Vídeo del Camí Escolar. Primavera 2016

Campanya “No m’avergonyeixis”

15 campanya gos x A LES XARXES

Famílies,

Us adjuntem dos enllaços en els quals parlen de la campanya NO M’AVERGONYEIXIS. ELL NO HO POT FER, TU SÍ. RECULL-LA! que la Comissió Camí Escolar i Espai Públic va iniciar fa uns mesos.

http://www.radiosabadell.fm/Noticies/El-Teresa-Claramunt-demana-la-intervencio-de-la-Policia-Municipal-per-acabar-amb-les-caques-de-gos-al-carrer

http://www.isabadell.cat/sabadell/societat/lescola-teresa-claramunt-demana-noves-accions-per-netejar-el-barri/

Campanya “No m’avergonyeixis”

15 campanya gos x A LES XARXES

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió Camí Escolar i Espai Públic, iniciem una nova campanya per tal que l’espai públic del nostre barri sigui cada dia millor.

Fruit de les enquestes que us vam passar a final de curs i tenint en compte que moltes famílies vau expressar el fet que els carrers estaven molt bruts de caques de gos, hem iniciat aquesta campanya: NO M’AVERGONYEIXIS. ELL NO HO POT FER, TU SÍ. RECULL-LA, dedicada a la presència de caques de gos als carrers i places del nostre barri. Aquesta campanya, a part dels cartells, també hem fet un actuació més contundent amb la punxada de caques de gos.

Per tal de fer visible el màxim la campanya us convidem de nou a participar activament amb la penjada del cartell a les finestres, portes…..de casa vostra i també la punxada de caques.

Podeu descarregar-vos el cartell amb A3 i A4 i també amb mida petita per tal que ho pugueu imprimir, enganxar-ho en un pal de brotxeta amb cinta adhesiva i participar en aquesta campanya.

Aquest és un projecte participatiu que només serà possible amb la participació activa i el compromís de tots per fer del nostre, un barri millor!!!

15 campanya gos X IMPRIMIR A3

15 campanya gos X IMPRIMIR A4

15 campanya gos munt 4 models X IMPRIMIR A4