Hort de l’escola – brigada de manteniment

Famílies,

necessitem col·laboradors/es per fer el manteniment de l’hort de l’escola, cuidar-lo i deixar-lo ben bonic! 
Si podeu dedicar algun cap de setmana, només cal que respongueu a aquest email especificant el vostre nom mòbil
 
Un cop ja siguem gent, ens posarem d’acord en el dia.
 
Animeu-vos!

Presentació de llibre a la Biblioteca de Gràcia

Benvolgudes sòcies i socis,

Ens plau convidar-vos a assistir a l’activitat d’aquest dimecres, 15 de maig, a les 19,00, a la Biblioteca Pública de Gràcia (Institut Pau Vila: c/ Viladomat, 118), presentació del llibre Tragí de secrets, a càrrec de l’autor sabadellenc  Jordi Casanovas. Una novel·la  ambientada a Sabadell al 1809 en plena ocupació napoleònica

Podeu consultar i confirmar la vostra assistència a l’acte en l’esdeveniment de Facebook.

Us hi esperem!

Activitat a la Biblioteca, un punt negre al barri

Benvolgudes veïnes i veïns, amigues i amics,

1) Aquest dimecres, 7 de maig, a les 18,00, a la Biblioteca Pública de Gràcia (Institut Pau Vila: C. Viladomat, 118), presentació del llibre La izquierda como problema, a càrrec dels seus autors Joaquín Miras i Joan Tafalla. Podeu consultar i confirmar la vostra assistència a l’acte en l’esdeveniment de Facebook.

Com afrontar la involució civilitzatòria que estem patint? Quin paper ha jugat l’esquerra per arribar on som? Son les dues preguntes que Joaquín Miras i Joan Tafalla pretenen respondre en aquest llibre, tot descrivint les causes que ens han dut a l’actual crisi institucional, social i política, i apunten una solució real, dimecres ens l’explicaran.

2) A Gràcia tenim una percepció ben real: els nostres carrers i places cada vegada estan més bruts i no és només per l’incivisme d’alguns propietaris i propietàries de gossos (que també!). Però avui volem denunciar el perill físic que representa per a les persones i per a la salut dels veïns i veïnes l’existència d’un autèntic punt negre (pàgina a Facebook) entre els carrers Sant Ferran, Roger de Flor i Domènech i Montaner, un solar on des de fa més de cinc anys s’acumulen les escombraries, amb la probable existència de pous, on proliferen rates i mosquits comuns i tigre. Qui és el responsable? Qui ho solucionarà abans no haguem de plànyer-nos per una desgràcia ja sense solució?

Fem barri, i més!

 

#SíSi a la fresca, 1r aniversari biblioteca

Benvolgudes veïnes i veïns, amigues i amics,

Us recordem que aquest Sant Jordi farà un any de la inauguració de la Biblioteca Pública de Gràcia (l’Institut Pau Vila, al C. Viladomat, 118), per celebrar-ho el diumenge 27 d’abril, de 10 a 1 del matí, us hi convidem a una MARATÓ DE LECTURA que estarà dividida en 3 torns:

• De 10 a 11: infantil

• D’11 a 12: juvenil

• De 12 a 13: adult

Porteu el vostre llibre o text (poesia o prosa) o trieu-lo prèviament a la biblioteca, la durada màxima és de 5 minuts. Cadascú pot llegir una obra diferent o si ho feu en grup cada membre en pot llegir un fragment. Escriu abibliotecadegracia@gmail.com perquè ho puguem organitzar. Podeu consultar, confirmar la vostra assistència i dir la vostra a l’esdeveniment de Facebook.

Durant aquesta activitat podreu veure i remenar l’exposició de llibres sobre la festivitat de Sant Jordi i gaudir de l’actuació dels Músics de Gràcia. Començarem amb xocolata desfeta amb melindros i clourem l’activitat amb un petit pica-pica.

 

 

Pujada a la Mola i properes activitats

Famílies,aquest diumenge dia 27 teníem programada la pujada a La Mola i que finalment hem decidit ajornar-la (acord de Junta 22 d’abril de 2014). El fet és que coincideix amb dues activitats en les quals l’AMPA també hi està implicada: la Marató de Lectura a la Biblioteca Pública de Gràcia (1r aniversari) i les 12 d’Hanbdol de Sant Quirze. Disculpeu les molèsties.

La resta d’activitats fins a final de curs són:

– Dijous 24 d’abril – Escola de Mares i Pares

– Divendres 2 de maig – Casalet (festa de lliure disposició)
– Dissabte 10 i diumenge 11 de maig – Colònies familiars
– Dimarts 13 de maig – Escola de Mares i Pares

– Diumenge 18 de maig – Cursa de la Primavera

– 2 al 6 de juny – Portes obertes Extraescolars

– Dissabte 7 de juny – Tastet de Tallers

– 9 al 20 de juny – Curset de Natació Exprés (P3 a 6è)

– Dijous 12 de juny – Escola de Mares i Pares

– Diumenge 15 de juny – Mostra de Teatre (matí grup de nens i tarda grup de pares)

– Dimarts 17 de juny – Assemblea AMPA

– Divendres 20 de juny – Festa final de curs

– 25 de juny al 25 de juliol – Casal d’Estiu

D’altra banda, hi haurà un xerrada oberta a tots els pares sobre “els perills de les xarxes socials” (mossos d’esquadra) la primera setmana de juny i un torneig de bàsquet l’últim cap de setmana de maig.
De totes aquestes activitats rebreu puntual informació. Gràcies.

 

Assemblea AVG, 1r aniversari biblioteca

Benvolgudes veïnes i veïns, amigues i amics,

1) El proper divendres 4 d’abril, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic de Gràcia (Pl. del Treball) tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària de l’Agrupació de Veïns de Gràcia (Facebook), amb el següent ordre del dia:

1r Memòria anual 2013 de l’Agrupació de Veïns

2n Estat de comptes de l’any 2013 i pressupost del 2014

3r Temes a tractar:

* Biblioteca Pública de Gràcia

* Espai Hort amb Gràcia

* Obres soterrament dels FGC

* Tancament del CAP Gràcia

* Zona Hermètica

* Canvi de local de l’Agrupació

4t Renovació de la Junta

5è Torn obert de paraules

T’hi esperem per informar-te, per escoltar les teves inquietuds i propostes sobre el barri, i t’animem a participar més activament en l’Agrupació. Aprofitem per enllaçar-vos el darrer “Sabies que…?

2) Aquest Sant Jordi farà un any de la inauguració de la Biblioteca Pública de Gràcia (l’Institut Pau Vila, al C. Viladomat, 118), la biblioteca del nostre barri, una iniciativa de les diverses entitats gracienques. Per celebrar ambdós fets, el diumenge 27 d’abril, de 10 a 1 del matí, us hi convidem a una MARATÓ DE LECTURA que estarà dividida en 3 moments:

• De 10 a 11: infantil

• D’11 a 12: juvenil

• De 12 a 13: adult

Porteu el vostre llibre o text (poesia o prosa) o trieu-lo prèviament a la biblioteca, la durada màxima és de 5 minuts. Cadascú pot llegir una obra diferent o si ho feu en grup cada membre en pot llegir un fragment. Si t’interessa escriu a mailto:bibliotecadegracia@gmail.com perquè ho puguem organitzar. Podeu consultar, confirmar la vostra assistència i dir la vostra a l’esdeveniment de Facebook.

Durant aquesta activitat podreu veure i remenar l’exposició de llibres sobre la festivitat de Sant Jordi.

Fem barri, i més!

Avui dijous espectacle de pallassos

Famílies,
avui dijous a les 7 de la tarda els amics d’ECOLÚDIC vindran a fer un espectacle de pallassos:

BICICÒMIC

Preestrena mundial!!!

Aquest espectacle es presentarà properament al Festival de Clowns del Marroc.

L’espectacle, d’una durada de 30 minuts, es farà al gimnàs de l’escola (entrada i sortida pel carrer de Permanyer).

US HI ESPEREM A TOTS!!

Dijous 27 de març a les 7 de la tarda al gimnàs de l’escola (espectacle gratuït)

Contecontes a la Biblioteca – 13 de març

Benvolguts socis i socies,

Ens plau convidar-vos a assistir a l’activitat que la setmana vinent s’organitzarà a la Biblioteca Pública de Gràcia situada a l’Institut Pau Vila (C. Viladomat, 118):

  • Dijous 13 de març, a les 17.00, Et llegeixo un conte?, a càrrec de  Mar Llopis, mare de l’ Escola Teresa Claramunt. Activitat adreçada especialment als infants entre 5 i 8 anys (han d’anar acompanyats d’adults). Podeu consultar i confirmar la vostra assistència a l’acte en l’esdeveniment de Facebookhttps://www.facebook.com/events/565206120213800/

Per a més informació, cliqueu aquí.

No hi falteu!